Werkwijze

Van een eerste gesprek met software op maat naar een plan, offerte, ontwikkeling, in dienst name en zorgeloze in gebruik name!

Kennismaking
Een goed gesprek tijdens de eerste kennismaking !

De eerste kennismaking

Na het invullen van uw gegevens via onze contactpagina of na een telefoontje van U, volgt er een eerste ontmoeting tussen uw verantwoordelijke en de project manager van Software Op Maat. Tijdens dit gesprek legt u ons uw project uit. Met gerichte vragen peilen we naar de details om alle functionaliteiten vast te leggen. Hieronder vindt U een bondige samenvatting van hoe Software Op Maat dit zal omzetten in een op maat gemaakte toepassing.

Project Design Plan

De informatie die we bekomen hebben tijdens het kennismakingsgesprek wordt uitgewerkt in een Project Design Plan. Dit plan analyseert de workflow van uw bedrijfsprocessen die in het software pakket worden opgenomen en bevat een eerste voorstel van wat er geïmplementeerd of ontwikkeld zal worden. Dit plan wordt geëvalueerd en aangepast waar nodig.

Project Offerte

Wanneer het Project Design Plan op punt staat wordt het verder uitgewerkt naar een duidelijke en gedetailleerde Project Offerte.

Ontwerpfase
Ontwerpen van scherm lay-out & programma code

OntwerpFase

Om als klant voldoende duidelijkheid te hebben hoe de software eruit zal zien, stellen we een Screen Lay-Out op. Hierin zijn de verschillende Formulieren (Screens) te zien welke gebruikt worden. Zo ziet U welke invulvelden, selectievelden, lijstvelden, aanvinkvelden, enz… met hun bijhorende labelteksten er aanwezig zullen zijn. U kan dan nog velden toevoegen of wijzigingen.

Ontwikkeling van de applicatie

Wanneer U volledig tevreden bent over hierboven vernoemd voorontwerp, wordt er gestart met de ontwikkeling. Hierbij worden alle ontworpen formulieren (Screens) omgezet in programmeer code.

In gebruikname
Implementatie, ingebruikname met handleiding !

In gebruik nemen van de toepassing

Wanneer alle functionaliteiten van de verschillende onderdelen grondig getest zijn, wordt de toepassing geïmplementeerd. De applicatie of toepassing wordt (eventueel) op uw server en op uw PC’s of Laptops geplaatst. Het project wordt in gebruik genomen.

Nazorg

U krijgt van Software Op Maat een degelijke service! Er is een periode van 2 maanden na oplevering van de toepassing voorzien om kleine aanpassingen te doen. Daarna volgt er nog een periode van 4 maanden, waarin indien nodig de applicatie wordt geoptimaliseerd. De wijzigingen van deze 6 maanden zitten inbegrepen in de All-in prijzen.